Haarlem naar Schiphol taxi

schipholservice taxi haarlemTaxi van Haarlem draagt zorg bij de reis

De Haarlemse Airport Service is het verlengstuk om uw vakantie of zakenreis op een prettige manier van start te laten gaan en op een comfortabele manier te laten beëindigen. Jaarlijks reizen er miljoenen mensen naar Schiphol. Een taxi naar Schiphol is voor velen al het begin van hun vakantie of zakenreis. Uw reis begint voor uw deur: geen gesjouw met koffers, niet meer zoeken naar een parkeerplaats en geen parkeergeld betalen. U neemt onbezorgd plaats op de door u gewenste passagiersplaats en uw vakantie of zakenreis begint. De Haarlemse Airport Service draagt zorg voor de reis van hun passagiers.

U dient 2,5 uur voor aanvang van uw vlucht op de luchthaven aanwezig te zijn. Afhankelijk van het tijdstip dat u aanwezig dient te zijn en de plaats waar wij u moeten afhalen, adviseren wij u om die reden altijd uw afhaaltijd 2,5 uur eerder te laten aanvangen vanaf uw ophaaladres. Onze auto’s bieden ruimte aan 4 passagiers en 4 grote koffers met enkele stuks handbagage. Wij vervoeren u graag met onze taxi’s naar Schiphol en brengen u weer veilig thuis.

Taxibus

Heeft u meer mee te nemen dan hebben wij de mogelijkheid u ander vervoer aan te bieden waar wel ruimte is voor meerdere grote koffers, ski’s, kinderwagens etc… U wordt met een 8-persoons taxibus naar Schiphol gebracht of van Schiphol opgehaald, op het door u gewenste tijdstip. Uiteraard wordt u bij het reserveren van een rit door onze medewerkers geadviseerd op welk tijdstip u het beste kunt vertrekken en met welk voertuig u het beste vervoerd kunt worden.

Bij onze taxi’s naar Schiphol hoeft u niet te wachten op andere passagiers maar wordt u direct naar uw bestemming gebracht. Als u het vluchtnummer aan ons doorgeeft kunnen we rekening houden met de wijzigingen die kunnen optreden, zodat u altijd een taxi tot uw beschikking heeft. Bij het boeken van een retourrit dient deze op de heenrit met de chauffeur afgerekend te worden.

 

Ophaalprocedure Schiphol

1 – Bel De Haarlemse Airport Service zodra u geland bent nog vóór het halen van uw bagage, tenzij anders afgesproken (Wanneer u niet direct belt loopt u kans dat u onnodig staat te wachten).

2 – Wanneer u uw koffers heeft, begeef u dan naar vertrekhal 2.

3 – Buiten bij vertrekhal 2 treft u onze taxi. Bij onduidelijkheden of het niet kunnen vinden van de taxi direct bellen voor verdere begeleiding.

BELANGRIJK Houdt uw mobiele telefoon na de landing aan zodat eventuele communicatie mogelijk blijft.