Kostbare werktijd

Directievervoer van Haarlem en omgeving

dehaarlemse taxi haarlem directievervoerHeeft u een afspraak maar eigenlijk wilt u uw documenten doornemen? De Haarlemse Airport Service zorgt ervoor dat uw tijd volledig benut kan worden. Laat u rijden door één van onze bekwame directiechauffeurs van De Haarlemse Airport Service, terwijl u in uw “privé kantoor” de tijd neemt om in alle rust uw zaken door te nemen.

Onze chauffeurs beschikken niet alleen over een veilige rijstijl en correct gedrag, maar ze zijn ook stressbestendig, flexibel, nemen initiatief en kunnen anticiperen. Bleef uw reis in de stijl van De Haarlemse Airport Service. Wij spelen graag in op uw wensen en bieden u een passende oplossing.

Schiphol vervoer

Wilt u naar Schiphol? Of wilt u uw zakelijke gast ophalen? Alles kan bij De Haarlemse Airport Service. Wij staan klaar om uw gasten vanuit Schiphol te verwelkomen met een bord met de naam van uw gast en verzorgen de bagage zodat uw relatie ontspannen aankomt op de gewenste bestemming. Onze chauffers beheersen uiteraard de Engelse taal.

 

Een prive chauffeur op afroep

Er zijn situaties waarin u zelf niet wilt- of kunt rijden. De Haarlemse Airport Service zorgt dat u uw reistijd effectief benut en ontspannen op uw plaats van bestemming arriveert. Wij denken mee met u als opdrachtgever zodat u uw aandacht kunt richten op datgene dat die dag belangrijk voor u is.